Edzések

Edzőink

Vathy Noémi

+36207722981

Jóga Oktató 

A jóga szeretete és az abban való elmélyülés, a hétköznapi életben jótékony hatásainak alkalmazása, mára szenvedéllyé vált nálam. Számomra az egészség a mozgással, az egészséges étrenddel, a belső harmóniával ötvözve válik teljessé.
Szeretném megmutatni az embereknek, akik eljutnak hozzám a bennük rejlő csodát és szeretném, ha a jógán keresztül erősebbnek, szebbnek, egészségesebbnek éreznék magukat.
Típusát tekintve Hatha jógát oktatok. Óráim Dinamikus & Stretching jellegűek a végén meditációval, egyénre szabott igényeknek megfelelően kombinálva.
Harmonizáló teljes testet átmozgató ászanákkal és nyújtásokkal.
A jóga mindenkié. Óráimmal a jógán keresztül szeretném, hogy bárki megtapasztalhassa a saját testi , lelki feltöltődését, fejlődését és hogy a jóga által közelebb kerülhetünk önmagunk legjobb,legteljesebb, legszerethetőbb verziójához. 

Időpont egyeztetés telefonon történik.

Dávid Petra

+36307432028

Személyi edző

Időpont egyeztetés telefonon történik.

Borsányi Petra

+36306589265

Fit Kid


Abonyi Anita

+36305410825

ANITY - RHYTHM 

Gyere és próbáld ki velem a Rhythm & Muse-t vagyis egy friss, ropogós mozgásformát, ami valójában egy dinamikus jóga alapokon nyugvó edzés!

Több egy átlagos jóga óránál. Barre, deep work, core, body art, hiit gyakorlatok egyvelege jó zenével megbolondítva. A legjobb kombó, egy pici mindenből. A feladatokat gondosan válogatott és szerkesztett zenére végezzük mindig, ugyanis a ritmus a kulcs, ami közelebb vezethet a saját hangodhoz, a saját tökéletességedhez, a belső Múzsádhoz. Gyermek foglalkozás formájában is elérhető mozgásforma!

Időpont egyeztetés telefonon történik.


Göde Dorka

Aerobik / Köredzés

+36303194807

Gyerekkorom óta a mozgás végigkísérte az életemet: kezdetben a tánc, később a csoportos

órák szeretetében. Építészmérnökként az ülőmunka során egyre fontosabbá vált számomraaz egészséget szolgáló mozgás mindennapokba való integrálása. 

Funkcionális köredzés óráimon az ember természetes, alapvető mozgásmintáit használom fel. Ezeket a mindennapi mozdulatokat alkalmazva végezzük a feladatokat, a törzsizmok folyamatos aktiválása mellett. 

Az edzésforma lényege, hogy különböző (erő-, és állóképesség fejlesztő) gyakorlatokat

megadott időre és ismétlésszámmal hajtjuk végre.

Aerobic óráimon az egész testet átmozgató dinamikus edzésen vehettek részt, ahol a fő

izomcsoportok erősítésével és tónusfokozással foglalkozunk. A könnyen követhető órán

változatos kardió és erősítő gyakorlatokkal, valamint különböző eszközök használatával érjük el az alakformáló hatását. Az edzés 10-15 perces bemelegítéssel indul, előkészítjük a

megdolgoztatni kívánt izomcsoportokat. Ezután következik a 35-40 perces egész testre kiterjedő, nagy izomcsoportokat megdolgoztató intenzív program.

Várlak óráimon sok szeretettel ! :)

Horváth Zoltán

Gyerek Hip Hop

 +36 30 386 5049 

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!

Az ország egyik legrégebbi egyben legsikeresebb hip-hop tánciskolájának a Balck Time-nak a vezetője.Világ-, Európa-, és országos bajnok, egyben Nívó díjjal kitüntetett táncos Tv műsorok, klippek, divatbemutatók, átadók visszatérő koreográfusa.
Főbb munkái: 2016-os diák olimpiai átadó, 2017 női EHF, 2018 női EHF, 2018 szakmák ünnepe.
Klippek: Carbonfools, Patai Anna, Varga Viktor
Hazai előadók akiknek koreografált:Dér Heni, Patai Anna, Tóth Gabi, Back II Black, Kowalsky meg a Vega, Varga Viktor,
Külföldi előadók akiknek koreografált:Steve Aoki, John Newman, Anastacia

Három különböző korcsoportnak tart órát, gyerek, serdülő és felnőtt hölgyeknek!

Időpont egyeztetés telefonon történik.

Hegedűs Ilikó

Maminbaba - Hordozós latin fitness 

 +36305802108  

A szórakoztató anyacsinosító!

Te is várandós, vagy kisbabás anyuka vagy? Szeretnél a babáddal együtt mozogni? Kedveled a táncot és a latin ritmusokat? Légy részese Te is a maminbabás életérzésnek! Vérpezsdítő latin ritmusok, jókedv, aktív mozgás a babáddal együtt!Gyógytornász - hordozási tanácsadó ajánlásával!

• végre egy kis kikapcsolódás Neked, mialatt a babád is jól érzi magát

• csinosító fitness anyának, kellemes anyaközelség és ringatózás a babának

• gyerekbarát hangerő

• elöl és háton hordozott babákkal

• meglátod, stabilan magadra kötve könnyen elbírod a babádat

Babahordozót díjmentesen biztosítunk! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Horváth Zsuzsi 

 Bodyshaping alakformáló/Baba mama torna - lendülj újra formába

Gyerekkorom óta a sport a szenvedélyem, kipróbalatam több sportágat is majd a fitness mellett kötöttem ki és éveken át fitness modell versenyző voltam. Pályafutásom során 2szeres fitness model világbajnok és Európa Bajnok lettem. A sportnak köszönhetően sokat jártam külföldön és sok tapasztalatot szerezhettem, kiváló edzőim voltak akik mellett sokat tanulhattam. Ebben az időszakban a BiotechUsa reklámarca voltam ott is talakozhattál velem. A versenyzés befejezése után személyi edzéseket tartottam és éveken át segítettem az edzettjeimnek abban, hogy hogyan tudják elérni és megtartani a kívánt formát. Ma már sokkal egyszerűbb dolgunk van, mindenhol az egészséges életmódról hallunk, nagyon sok lehetőségünk van kipróbálni mi az ami leginkább nekünk való. Időközben édesanya lettem, van egy örökmozgó 3,5 éves kisfiam. Megtapasztaltam testem csodálatos átváltozását és tudom, hogy milyen kemény munka újra vissza nyerni a formánkat. Mint anya tudom jól, hogy milyen nehéz ezt az egészet, család, gyermek, munka mellett összeharmonizálni de a lényeg, hogy akard és csináld minden másban itt vagyok melletted. 🙂

Eredményeim:

IFBB Magyar Bajnok 1.hely

IFBB Ausztria Kupa 1.hely

Tímea Majorova Fit Model world 1.hely

WFF pro Prága Fitness Model 2.hely

WFF Europe Championship ( Litvánia) 1.hely

WFF World Championship ( Graz) 1. hely 2*szeres

WFF Miss Universe ( Szlovákia) 1.hely 

Két féle óra közül valaszthatsz, az egyik a bodyshaping, masik a mama-baba torna, ahova érkezz babáddal együtt, miközben anya tornazik kisbabád melletted a leterített kis pokrócán vagy a hordozójában anyát figyeli édes mosolyával miközben anya feltöltődik.

Torna közben a babákat is bevonjuk ha éppen nem alszanak egy két gyakorlatban. :)

Ha nagyobbacska gyermeked van, szuper játszó rész várja őket és közben anya nyugodtan tud tornázni.

Órarend

Bejelentkezés szükséges!